Brunett

 

When the days are cold and the cards all fold

HT12
 
Ännu en dag med en haltandes therese. Men det går mot bättre, kan stödja mig nu men ej vrida och vicka på foten. Haft musik hela förmiddagen och entreprenörskap hela eftermiddagen och det har gått bara fint. Fick hem ett brev om skolfotot och ska beställa katalogen och klassfotot tror jag! Men här ser ni ju min klass! Men snart ska jag vidare och kvällen kommer spenderas i sofias lägenhet med massa snack och film. Tack för mig!

To try something else can never hurt more



Ännu en helg bortgjord men fint folk och trevligheter, men fortfarande mindre bra saker inblandade. Sitter atm i skolan med dåligt humör, hungrig och trött. Plus en stukad/sprucken/bryten fotsatan. Så vandrar omkring på kryckor nu. Efter skolan ska jag åka in till stan med f16 och äta middag på vasaplan eastern palace och sen vandra vidare för att se UIK damer spela mot Tyresö! Ska bli kul att få se Lisa spela igen! Så längesen sist man sågs! Men nu ska jag göra bort sitsa lektionspasset!

Säger godnatt och hoppas på en bra natt


Cool people never die

 
Helgen spenderades med denna ↑ vapendragare. Hade hur kul som helst även om det uppstod massa skit saker. Men dom kommer nog att lösas ut med tiden så det blir nog inga problem. Tisdag idag, har en lektion nu och sen blir det hemåt. Kan meddela att min efterlängtade jacka kom igår! Men sorgligt nog så är far min borta en vecka och kommer inte kunna hämta ut jackan förens på söndag kväll. Så får helt enkelt vänta ett tag till! 

Inuti är du fjäderlätt och vit

 
Varit en skön dag i skolan på något vis. Fast samtidigt tungt inombords. Efterskolan gick jag och kära sofia på en långpromenad 1 1/2 timme. Sen drog jag vidare till Maria där jag var bjuden på middag. Kelade lite med deras hundvalpar som är en vecka gammla. Hur söta som helst. Funderar på att köpa en men det får nog vänta ett tag till! Nu ska jag ta en pling på guran sen blir det sova! 

I tidig ålder sviken, faktum sen du var liten

 
Varit en alldeles för känslomässig dag idag..

Flew me to places i'd never been

 
Har hängt med sköna anny hela kvällen idag! Gått runt på byn, skrattat, hittat på hyss och allt möjligt, men nu har hon nyss farit hem, så ska he på en film jag och försöka sova! Hörs.
 

Hänger med doggen idag

 
Måndag idag. Fortfarande sjuk men klarade mig igenom dagen iallfall. Inget speciellt som hänt idag förutom att jag fick reda på att jag ska ha mitt första matteprov på 3 kapitel på måndag. Så blir att plugga lite i veckan. Syter och far åkte just iväg till skjutbanan, och jag ska strax möta upp anny!  

1 SEPTEMBER

 
 
Helgen började bra men slutade med feber, halsont och snuva. Börjar ju trots allt bli höst nu. I fredags åkte jag in själv på stan när jag ändåd var ledig från skolan, så köpte mig nå saker som ni ser ovanför! Fredagkväll spenderades med massa polare överallt och ingenstans. Lördag och idag, har jag bara spenderat min tid hos sofia och kikat på filmer. Nu väntas grillat till middag sen blir de lite skolplugg. Bara hoppas man mår bättre imorgon. Tur man har svomorgon till tio iaf!