Let the thoughts to flow for a while

 
Hej kära Lördagskväll. Sitter inne på mitt rum och just avslutat en av dom bästa filmerna jag sätt "The place beyond the pines" helt klart sevärd. Har städat hela mitt rum och fixat upp bilderna jag beställde för en vecka sen så nu sitter dom på plats! Har även lagat middag till mig och systern och tvättat 4 maskiner tvätt. Blir att fortsätta att se någon film. Ha det bra ni alla. 

Let´s see where the world takes me

Hallå där! Har plågat mig igenom en jobbig vecka men imorgon är det sista dagen sen går jag på höstlov ovh veckan efter det blir det en vecka i stockholm med klassen! Imorgon hursom, så ska mi familia åka in till stan på en shopping runda, sen ska jag ta med min syster på biomys! Vi får höras helt enkelt, ska mysa ner mig i soffan med en kopp te.

Bilder från fotograferingen i lördags - Min syster

Fotograf: Jag Model: Linnea

You don't know what you got until you lose it

 
Idag är det lördag. Gårkvällen spenderades hos sofia som sagt. Idag har jag inte gjort så mycket, klev upp runt elva och har gjort några små ärenden som är bortgjorda nu. Har varit ute och fotograferat min syster och hennes kompis litegrann! Åh vad kul, gör sånt alldeles för sällan. Ikväll blir det nog utgång med några, om inte, så blir det en hemmakväll framför tvn. 

Take over control

 
Hejsan! Har äntligen fått hem mina kära bilder som jag beställde för någon dag sedan. Ska pyssla lite med dom senare inna på rummet mitt. Ikväll blir det att ta det passivt med sofia min vän men godis och idol på tvn. Önskar alla en trevlig kväll!

Not giving a fuck is almost a refelx

 
Har varit en massa dryga dagar men tjaffs och gråt. Men två dagar till sen är det helg igen. Vet dock inte hur jag ska göra ännu, är så spyless på vännäsdramat så det bara sjunger om det. Så blir upp och jaga med pappa, eller stugan med bastu&badtunna mys, eller bara spendera tid med sofia. Men ska tänka igenom lite. Annars så har jag nyss kommit hem från stan där jag åkte med papi och syster. Blir också att göra nå skolarbeten ikväll. Bye