Idag är det en perfekt dag för en perfekt dag

 
Börjar dagen med en dunder god frukost, lite musik från spotify och försöker få upp humöret från botten till toppen. Men nu ska man ut på en liten prommis och låta tankarna få vädra. Hörs!

You don't know what you got until you lose it


You are the most beautiful person in my life

 
Grattis på 19årsdagen världens finaste! ♥

The edge of glory

 
Huvva se kallt det var ute! Ångrar att jag ens gick ut.. Men är huvet dumt får kroppen lida. Gick några kilometer, men när jag väl kom in så fanns ingen känsel i båda benen eller ansiktet. Men fick varma mackor och kiwi av mina kära "svärföräldrar" eller vad man nu ska kalla det hela, men ni fattar? I guess. Nu ska jag försöka få mig nån värme i kroppen och avsluta en film! Syns!

20 januari 2013

 
Godmorgon! Har varit halv vaken och små kollat på filmer sen tio när pojken drog ut för att kika på rally. Så har inte gjort något vettigt idag, även om dagen kanske bara ha börjat? Anyway, ska klä på mig och göra nå, kanske ut på en promis, om det är dugligt väder vill säga, ska kik ut genom fönstre först! Hörs! 
 

I can't wait for summer

 
Det är sådana här dagar man verkligen önskar att det var sommar ↑. Att kliva ut ur dörren och få kylan i ansiktet som en smäll, -20. Det går inte. Det borde inte vara lagligt att vara så himla kallt. Sitter och fryser som attan inne i klassrummet med en hungrig mage som kurrar. Och gör ingenting på lektionen, väntar på mat. haha. Hursom, lär slockna på en gång när jag kommer hem, trött som ett svin är man. Så dagen/kvällen kommer någ gå åt att sova sig en blund, eller om man ska idas göra något. Jag ser helt enkelt. Hörs!

Dear dad, you are my best


 
Ska börja med att säga ett STORT grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! Just haft besök av släkten som kommit och grattat honom och fikat. Så det har varit en trevlig kväll oavsett omständigheterna som varit tidigare idag. Haft en sömlös natt, vet inte varför men har inte kunnat få mig en ända blund. Gick till skolan men det slutade med att jag bara mådde dåligt fortfarande så det var bara att vända på klackarna och gå hem igen. Ikväll blir det nog en inne kväll, eller så ska jag göra något. Får helt enkelt se vad denna tisdagskväll har att erbjuda! Hörs!

Whyyyy this feeling?


Keep your head up, It's gonna be okey

 
sorrysorry för sämst upd här. Men det är nämligen så att jag legat i feber helaa helgen och bara känt mig helt nere. Men ifredags åkte jag in till stan och var med några brudar där och vi drog ut sen på kalasigheter! Sen hela lördagen dejtade jag sängen hela dagen. Trist. I knooow. Och idag desamma, fast nu är jag hos min bäbis som tar hand om mig, vad vore jag utan honom? Säg de! Godnatt.
 
 
 
 

Fall into the sky

 
Då var första skoldagen efter lovet avklarat. En till dag imorgon. Känndes väldigt jobbigt att måsta kliva upp så tidigt på morgonen igen när man vänt på dygnet totalt.. Men det är bara att bita ihop! Idag har vi börjat med två nya ämnen inom turism åså, så hoppas på en till bra termin! Annar ikväll har jag inte gjort ett piss. Har bara sovit bort kvällen helt så fårse hur enkelt det blir nu att sova. Men ska iallafall skriva av mig litegrann nu. Har varit lite jobbigt ikväll också, både från min sida och andras. Vi hörs. 
 

Take me to the clouds above

 
Godkväll på er! Har haft en ännu toppen dag men mina käraste och haft det bra. Men ändå så har vi bara tagigt det lugnt, ätit tacos och sett på nån film osv. Men just nu så känner jag mig helt slut.. Så ska tröst äta lite glass och skriva litegrann sen ska jag försöka sova för en gångs skull! Hörs imorgon.

Sleep away the sadness of today


 
Hejsan! Lyckades sova till fyra idag också.. Fast hade dock en ganksa så sömnlös natt. Men blev väckt av att mitt ♥ kom hem till mig! Så jag och lillnea åkte med han hem till tompan och där lagade vi gomiddag tillsammans sen så vilade vi och såg nån film och spelade nå sällskapsspel men varandra, sen såg vi en till film, satt och pratade en helt del också, känndes rätt så skönt faktiskt. Så kom hem bara för ett tag sen och så nu försöka att sova en blund så man kan vakna i god tid så inte hela dagen hinner go bort! Hörs!

I act like I don't care, but deep inside It hurts

 
Godkväll! Haft en toppen mysig kväll på länge! Har sett på film med syster&pappa och bara fått må bra! Har lekt med kameran och haft oerhört mycket skratt med min fina lillasyster! Ni två är guldvärda! Nu åter tillbaka till kvällen så ska jag fortsätta prata med linnea, sen blir det då att sova! Vi hörs!

You make me feel alive

 
Halloj, idag klev man upp vid fyra, som vanligt dom senaste dagarna.. Men som sagt idag har jag bara umgåts med dessa gossar och lekt i snön och hasr harft det allmänt trevligt, nu ska jag sätta mig och se på en film med pojken sen sova och försöka vakna upp i god tid så inte hela dagen går till spillo! Godnatt!

Några bilder från ett bra avslut på 2012!