Låt regnet skölja bort din sorg

 
Kan säga först och främst att helgen spenderade i lycksele där allt mellan himmel och jord hände. Så de slutade lite olika. Men idag har regnet öst ner. Har vaknat av oroväckande sms, men vilket nog löser sig i slutändan. Kvällen har bestått av fotbollsmatch med förlust. Och sen avslut med sofia framför en serie och proppat chips och grejer. Men nu är jag hemma igen och ska slå på en film själv. Imorgon blir de troligen stan om de inte regnar alldeles för mycket. Så hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt. 
 

UNDERBARA SOMMARDAG

 
Klev upp vid tio tiden och de var redan 25+ utomhus. Hur härligt? I lilla vännäs, rena rama utomlandet. Så har i stortsätt legat och pressat i solen som blev starkare var timme som gick. Kom tillslut upp till 35+ på baksidan! Så färg har man fått, äntligen! Har nyss duschat och ska fixa mig lite inför ikväll, ska ev upp till lycksele ikväll annars blir de film med lisa och lycksele imorgon! Så, vi får höras, ha en fortsatt bra dag!

SAMMANFATTING DE SENASTE HELGERNA

VÄNNÄSDAGARNA 12-14 JUNLI
 
 
Vännäsdagarna. Ja, vad finns det att säga om den helgen. Super helt enkelt. Vännäs höjdpunkt på hela året. Träffat en massa gos folk som man saknat eller inte sett på länge. Åkte karuseller och snurrat lite för mycket. Men den var bra ändå! 
 
ÅSELEMARKNADEN 19-22 JUNLI
 
 
Åselemarknaden. Det första och STÖRSTA av sakerna som jag ser fram emot under alla år. Antonia följde med mig dit. Åkte dit redan på onsdagen och tappade bort min iphone redan på torsdagskväll. Men återfann den nästa dag som tur. Men då åkte laddaren bort. Gick på marknaden, var ute på ungdomscampingen lite för sent men hade kul, bekanta sig lite extra med polisen, hehe. Nog om den biten. Träffade nytt folk och stånktommy från småstadsliv om ni nu vet vem han är? Annars sök! Han som är på högerbild uppe i mitten.  

Every day I try to bring new companies

 
Dagen har inte bestått av så mycket. Tv tittande med far i några timmar osv. Standard dom tre senaste dagarna. Min systeryster har kommit hem igen efter tre veckor av saknad. Så mästerkocken till pappa gjorde grillat till middag. Gick en promenad med min syster och pratade om allt möjligt. Men nu ska jag nog sova för imorgon kommer det folk hit som man inte sett på flera veckor! Imorgon ska vi ha kul!

Sverige - Danmark

 
Har kollat på fotboll med pappa och sett när dom spelat och slutade med 1-1. Surt med två missade straffar, men dom spelade bra ändå. Sorgligt bara att dom inte vann. Har varit ute en sväng och snackat med marre ett tag som jag inte träffat på några veckor! Och har hållt på planera helgen nu när det är vännäsdagarna! Kommer bli kanoner! Men nu ska jag kika på en film innan man somnar. Hörs. 

Everything will be alright in the end they said


KVÄLLSDOPP OCH SKITSNACK

 
Igår kväll blev det en impuls att åka in till stan vid åtta för att umgås med antionia. For till böles och tog oss ett dopp. Sen satt vi bara vid elden och snackade skit och en massa saker. Sen kom jag hem vid två inatt dessutom. Och har varit uppe några timmar redan. Ska ev till lycksele idag men vet ej hur det riktigt blir än! Jag återkommer helt enkelt!