It´s getting worse

 
Hejsan på er! Sitter på svenskan och gör ingenting.. Är klar med min novell som jag har skrivit så nu finns det inget att göra med tanke på att det är lov om typ en dag! Så tar och bloggar lite, där ↑ är min IG och bider från dom tre senaste dagarna. 
 
Igår blev en toppen kväll! Åkte in till stan med brudarna, åt på frasses, fick matkoma, såg på bio "Du gör mig galen" som var toppen bra! Sen stannade jag kvar och hade de fortsatt trevligt! Sen blev det hem och sova. Vi hörs senare! 

I won't let you bring me down

 
Har varit en toppen dag idag! Varit på toppen humör, känt mig typ lycklig på nått sätt, fast helt störd.. haha. Nämen idag har det varit en bra dag, hade redovisningar och slutade innan halv 12! Så följde med min kära vän felix och spelade lite kort där och hade de allmänt trevligt! Sen vad som händer ikväll får kvällen överraska mig med! Vi hörs!

Be crazy. Be stupid. Be wierd. Be happy

 
Veckan började sådär pisst. Men vart bjuden på fest i fredags i Bjurholm mitt i skogen där det var fullt ös! Har aldrig haft så roligt och trevligt på länge! TACK FOLKET!
 
 
Dagen efter var man helt slut. Sliten och trött. Osvosv. Låg och kikade på film under dagen och sen gick jag även ut och var kompisar under kvällen men hade fruktansvärd magvärk..
 
 
Hjälpte även till min käraste vän Julia med att flytta in i sin lägenhet här i vännäs. Blev bjuden och fika och pizza och fick mig en massa skratt också! Guldvärda vän!
 
 
Och idag, kära Söndag. Gick på en prommis och rörde lite på fläske påväg ner på byn. Umgick med mina kära vännäsbor, gjorde amerikanska pannkakor som vi satt och proppa. Har också varit en sväng och hämtat mina sista saker, så nu är allting hemma igen! Skönt.. Vi hörs! 

Du är fortfarande den enda för mig

 
Just kommit sig hem efter skolan och tagit mig en fika. Ska försöka att plugga nu mot kvällen sen se om de händer nå vettigt eller om det blir åter plugg. Känner att jag behöver få göra nått. Hörs. 

Have you never wonder? I have


Valentine´s day, and I´m in love


Drömmer mig bort en tag, mycket att tänka på

 

Kalasigheter

 
Efter skolan blev det att vandra hem som sagt, och sen vidare till stan med pappi för att köpa present till syster. Kom hem och fortsatte med att laga kyckling&pasta och fixa tårtan! Så just nu har vi haft lite besök och ätit lite tårta. Nu blir de nog vidare till pojken! Hörs sen!

When the stars go blue

Grattis på 15år dagen älskade lillasyster! ♥

Igår fyllde världens bästaste syster dyster år! Så förmodligen blir de lite kalasigheter efter skoltiden hemma. Igår så klev man upp vid 12 och drog vidare mot stärkesmark för iskörning, blev där till halv fyra och rullade hem igen. Sen resten av kvällen var jag hemma och umgicks med min lilla tös! Och just nu sitter man i klassrummet och försöker plugga till sig matten, 2 prov kommer på fredag. Heja mig! 

Nådigt skoltrött just nu..

 
För mycket plugg just nu. De rabblar bara in mer och mer uppgifter, redovisningar för varje dag. Tror det finns hundratals saker att göra i datorn.. Men som tur är är torsdagar bra. Får gofika nu och sen slutar man klockan ett. Sen blir det att mysa sig ner en stund med pojken! Hörs!

You make It feel like home

Hallå där! Varit en slö dag idag. Inte gjort ett piss i stort sätt. Har städat vårat rum så nu är det rent och fint iallafall! Själv är han ute och skottar fram alla insnöade bilar. Och jag ligger i sängen och lyssnar på musik och kollar runt på lite olika bloggar och så. Vad denna onsdagskväll har att erbjuda får man nog veta när den väl kommer. Antingen en ute kväll eller en inne kväll. Hörs.

Kvällsgöra

 
Varit en väligt lugn dag. Inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt med mn pojkvän. Just nu har jag haft lite tid för mig själv när han är och gymmar. Så passade på att färga till mitt hår och hoppas nu på att det ska bli någolunda bra! Sen blir de sola och ta sig ännu ett bad! Hörs!

Isracing på högsta nivå!


 
Blev att kliva upp vid tio tiden idag för att hinna med förberedelser inför dagen. Blev ut till stärkesmark på isbanan på sjön där och lekt/kört runt, grillat och haft det allmänt mysigt! Fastkörningar hit&dit, men kul har det varit idag! Dock lite för kyligt, men plus för att solen har skint idag. Nu är jag iallafall hemma och har städat lite i huset och ska ner hem till pojken för att ta sig ett förtjänat varmt bad med honom! Hörs!

Jag är som lyckligast då jag är med dig

 
Sötnosen min ligger och sover så sött med mössan nerdragen här intill mig. Lyckades iallafall kliva upp vid tolv, med underbart väder utomhus med strålande sol och blå himmel. Amerikanska pannkakor till frukost och bara haft det allmänt mysigt med mina tre närmaste! Fårse när han vaknar så man kan göra något av kvällen som man lyckats göra idag. Hörs!

You made me strong

 
Hejsan! Har varit sjuk för ett tag sedan, låg med febran och mådde allmänt dåligt. Men tur nu så är man frisk! Har dessutom väldigt, väldigt mycket plugg dom senaste 2veckorna så har mycket att göra så bloggen har legat på sniskan. 
 
Efter skolan drog man till pojken där treligt folk var plus min lillsis. Kollade på när dom höll på i garaget med hans bil. satt där någon timme sen har vi kommit hem till mig och lagat middag och ska nu dra ut på äventyr! Nämen ser vad vi hittar på!