14. En blogg som jag läser dagligen

Kissies
Kenzas
Isabelles
och en massa andra

13. Min favoritparfym


12. En bild på mitt intresse

 
Inget klår fotbollen, synd bara allt ska vara så komplicerat.. 

You don't know what you got until you lose it

 
Nu har plastet fått åka av och det läker fint och bra! Är nöjd så de sjunger om det. Helgen har bestått av massa roligheter samt tårar och skit. Så nu är det måndag igen och en ny vecka har börjat. Slutar om en halvtimme så de blir hem för att göra något gott, varit sugen på nått hela dagen! Sen ska rummet stor städas också, vill inte ens vara där inne för det är så skitigt haha. Hörs sen!

Tatuering

 
Är nu hemma efter en timmes sittandes i studion på Haga. Är hur nöjd som helst! Imorgon ryker plastet av så kanske kommer in bilder imorgon! Nu blir det ut på festligheter så vi hörs! 

Vi syns snart! / Glad tjej

VxQsC6

11. Bästa filmen

Mina favoritfilmer ♥
 

I act like I don't care, but deep inside It hurts

 
Har nyss fått första rasten och börjar om en kvart. Hade svenska NP muntligt första lektionen och det gick faktiskt rätt så bra, är iallafall nöjd och nu är det bort gjort. Bara att tagga till inför nästa delarna om en vecka. Solen skiner ute och det blir pannkaka till lunch, huur skönt? Slutar halv två också om inte lite tidigare. Sen blir det snabbt hem och fixa nå saker sen blir det till umeå med pappa  för att göra en grej!! Är hur taggad och hur glad som helst! Vi hörs! / yber glad tjej

10. Något jag vill ha

 
Något jag vill ha just nu är verkligen sommar!! 

Svar på fråga

 
Fick en fråga om vart jag hade köpt denna tröja ↑ och den är köpt på Carlings från 300;-
 

9. Ett tips på något jag tycker är bra


8. Min bästa vän

 
Jag har ingen direkt bästa vän, utan jag har flera nära vänner! ♥

You always make me smile

 
Min helg har varit super! Skrattat, haft kul, och fått många gratulationer! Grillat hos mig och haft trevligheter. Hängt med fina vänner, sett på hockey och en jävla massa! Sen igår så kom pappas släkt och gratta mig med tårta och hela röset. Fick pengar, min favorit parfym! Plus att jag fick en till sak, som kommer hända i veckan!!! SJUKT GLAD!

17 hela år!

 
Går dagen började med en gympass med angelica efter skolan. Sen blev det hem och duscha och byta om och fara och hämta Jolene på bussen! Sen drog vi till mina homies och var där ett tag och hade det trevligt, sen drog vi vidare ner på lilja på en fest, så 12 slaget in i 17års världen firades där för mig, sjöng och höll på! Inte haft så kul på så länge! Tackar alla för igår! Och nu blir de nå folk till mig för att se på hockey och grilla sen blir det troligtvis ut! Hörs!

This sucks