Fekkenation

 
Fixad och klar, och nu blir det utgång för min del med fina vänner! Vi hörs i dimman eller så, haha. Nä, men blir upp tidigt imorgon och raka vägen till stugan! Äntligen påsklov! Men nu, NU KÖR VI!

Happiness is just a step away, so keep going

 
Detta fick bäras idag, byxa och kofta som köptes igår. Har iallfall slutat och varit hemma en stund nu, ska ta nå fika sen börja med maten, sen blir de ut, så vi kanske hörs mer imorgon?? Anyway, vi hörs!

I want something that makes me feel alive

 
Jag känner inte av tröttheten än som tur! Sådär ↑ ser jag ut idag om ni vill veta. Har just haft första lektionen, turism och har nu rast i 20min. Blir nog fiket för nå lite käk med tanke på att jag inte åt frukost när jag ändå hade tid, men har svårt med frukost på morgon. Alltid haft. Blir dessutom påskbuffé till lunch på skolan idag, och efter skolan lär jag nog ställa mig i köket för att göra tacogratäng till familjen medans papi&sis är i stan på möte. Så hoppas jag inte bränner ner köket, haha nä. Syns!

Everything has changed, I have changed

 
Klockan är nu 06.00 på morgonen och jag är pigg som en lärka. Har börjat vakna tidigt på morgorna och är jätte pigg, drygt. Kan ju egentligen sova i nästan 2h till. Men nu har jag ju god tid på mig till att äta frukost, duscha i lugn och ro, och fixa mig utan att stressa. Vi hörs väl under skoldagen! Kramar på er!

When he comes around

 
Träningsväken i kroppen har verkligen satts sig i.. Men sånt får man ju helt enkelt leva med! Skolan har varit chill, inte gjort så mycket på lektionerna, haft turism ämnen hela dagen, på lunchen sjöngs det för fullt av två duktiga flickor! Sen drog jag vidare till stan för shopping, och här ↑ är det som följde med mig hem! Kanske inte jätte bra bild på vad det är, men de dyker väl upp bättre med tiden. Skippade träningen ikväll också, pga att jag har gjort illa foten så blev vila istället. Har umgåtts med några kära vänner kvarteret bort och tagigt de lugnt med dom! Men nu ska jag sova, hörs!

Only you can do it!

 
Hejsan! Har varit en toppen dag idag, strålande sol och +grader! Var i vännäsbacken från nio till halv två där de hölls i tävlingar och lekar av 2:orna vilket var jätte kul! Sen när jag kom hem åkte löparskorna på och man sprang 5km vilket känndes rikigt skönt, och nu har jag fått veta att det även är fotbollsträning ute ikväll kl.20.00. Så de blir ännu mer springa, heja livet! 

You give me butterflies in my stomach

 
Hejsan på er! Idag är de lördag, bara en slapp dag känner jag just nu. Gårdagen var de ut på lite festligheter med nå kompisar och hade det allmänt trevligt som vanligt när jag umgås med dom! Så har nyss kommit mig hem och käkar nå middag sen ska jag ta en välbehövlig dusch! Vi hörs! 

Love don't bother you or me

 
Kommer hem och ska hoppa in i duschen och märker att min finaste navelpiercing har gått sönder. Då blir det ju bara att köpa nya. Om något vet nån bra sida med smycket osv kan ju slänga in en kommentar, skulle vara gulligt gjort! Har just ätit nu, två gånger på 2 timmar.. Äter som ett psyk just nu, haha. Men nu ska magen och resten av mig få ligga ner i sängen och vila och invänta kvällen som kommer överraska mig förhoppningsvis! Hörs!

Be proud of who you are

 
Matkoma på hög nivå. Måste bara få säga att jag har världens bästa far som lagar godaste maten en någpn annan på denna planet! Tänkte säga att några redan har hört av sig om kläderna, men bara att säga till ifall någon annan skulle ångra sig! Sen så ska jag vidare andra kvarteret till min friendsss och va med dom ett tag, så vi lär ju höras! 

I act like I don't care, but deep inside It hurts

 
Hallå på er alla! Vart lite försovning imorse så vart stressigt, och jag hatar att stressa men som tur så fick vi sluta 12:00 så har bara legat hemma och degat i sängen och tryck lite chips osv, haha. Ska försöka göra  lite nytta nu mot kvällen, ska stor tvätta och städa rummet mitt, sen om jag orkar så kanske de blir ett gympass för den delen! Hörs

Let´s shake the world up and down

 
Ska först och främst säga att internet i helgen och rapplat sig plus att jag haft besök av en underbar brud från storuman! Hon kom till mig vid sex tiden i fredags och stannade till söndag vid fem när hon rullade vidare med tåget.  I fredagskväll var vi uppe på lägret hos nå kompisar och där blev de lite festligheter bland annat. Hade hur kul som helst, var massa trevligt folk där! Sen i lördags så var vi här runt liljaskolan där de blev en omgång två! Men jag kan bara säga att helgen har varit på topp! Även om det uppstått några problem. Var även på min andra träning igår kväll, heja träningsvärken idag! ♥♥

What´s the deal with that?

 
Hejsan! Går kvällen vart kanon, vart bara chill och spelade kort med några. Gick sen och somnade vid tolv, tror jag inte varit så trött på länge som jag var igår kväll! Och imorse när jag vaknade var jag inte heller så pigg. Och hungrig är man också. Haha, ååhhh. HÖRS!

You made me strong

 
Hejsan! Skolan har varit jävulsk tråkig idag om ni ville veta. Inte gjort ett piss. Typ sovit. Hursom, Har duschat och gjort mig iordning för kvällen som kommer spenderas ett kvarter från mig hos några kompisar och fira en som fyller 19år idag! Så kommer vara där hela kvällen så kommer inte bli nå upd ikväll så ni vet. Nu ska jag göra nå käk innan jag drar, ha en trevlig kväll för de kommer jag ha!

Flew me to places i'd never been

 
Godmorgon. Ny dag, nya tag.

Look into my eyes, It´s where my demons hide

 
Värk i kroppen som aldrig förr. Kan knappt gå. Nästan så jag måste rull fram. Men nu är skolan slut så nu kan jag slappna av och vila mig. Ska göra nått att äta, och sen se om man kan komma på nått att göra resten av dagen/kvällen! Hörs!