ÖSTERSUND

 
Då var det söndag. Ännu en vecka av sommarlovet har gått. Och jag lyssnar på musik och håller packa inför imorgon då det bär av till östersund i en vecka för att spela fotboll! Kommer bli toppen! Så åker vid två satt ska ut ikväll och göra nått kul innan jag åker, plus satt man kan sova på bussen dit haha! Men uppdateringen blir spännande, vet ej om internet kommer funka. Men datorn följer med hur som haver. Men annars får jag önska er alla en trevlig nu vecka!
 

Infinite love is the only truth

 
Idag har man verkligen inte gjort mycket. Klev upp vid två tiden. Snackade med far ett tag och kollade på sista minuten resor innan jag gick vidare på ica, köpte mig en hårfärg och gick vidare till moster där min syster befinner sig för tillfället. Där fick hon bleka mitt och är jätte nöjd just nu. Vart bättre än vad jag förväntat mig. Tur det. Har plåtat mig själv lite och lekt ego. Men vad gör man när man inte har något för sig? Just nu sitter jag hemma alldeles själv, medans min far tog en impuls att fara till stugan utanför åsele så är själv till söndag. Blir att bara ta de lugnt. Packa inför nästa vecka ska också göras. 

DET SOM FÖLJDE MED HEM FRÅN STAN


GODMORGON ONSDAG

 
Kanske inte riktigt ska säga godmorgon nu. Är faktiskt så att jag klev upp åtta, gick ner på ica och handlade lite gosaker. Har varit ute och solat och jobbat mer på brännan nån timme nu så nu ska jag ta och käka lite gott! Sen ska jag tvär slänga mig in i duschen för bär av till stan med papi för inköp av fotbollsskor+skor. Sen ikväll är det dessutom match!

ÅRSHOROSKOP 2013

 
VÄDUREN - 21 mars-20 april
För dig som är född i Vädurens tecken väntar ett intensivt och händelserikt år. Du möter nya utmaningar och får användning för din kämpaglöd. Din viljestyrka hjälper dig att komma förbi ett hinder. Det kan bli meningsskiljaktigheter mellan dig och någon närstående. Tänk på att öva upp ditt tålamod. En månförmörkelse äger också rum i ditt eget tecken något som innebär att en större förändring i ditt personliga liv också kommer att äga rum.

Du kan räkna med framgångar inom din bransch alternativt inom något som har med träning eller idrott att göra. Du gör framsteg inom yrkeslivet och når toppen. Ibland kan det bli svårt eftersom utmaningarna är många, men du ger inte upp. Du är djärv och hamnar i spännande situationer. Många kommer att beundra dig för din förmåga att våga och att kämpa. Du är med ditt mod och din företagsamhet en god förebild för andra. Människor som behöver inspiration kommer att söka sig till dig och du möter både respons och motstånd för din förmåga att våga gå i spetsen för nytänkande.

Eftersom du är född i ett eldtecken behöver du omväxling i vardagen. Se upp för rastlöshet och alla former av överdrifter. Sök dig till situationer där du får luft under vingarna. Ditt frihetsbehov är stort och du fungerar bäst när du får agera självständigt. Det också att ske positiva förändringar hemma och inom familjen under andra halvåret. Sol- och månförmörkelserna kommer också att skapa förändringar i dina relationer, din ekonomiska situation, men du går också via inre omvandlingar.

1 mils gående och rensade tankar


You make me confused


LINUS SVENNING HÄLSAR PÅ VÄNNÄS

 
Nyligen kommit hem efter att stått i regnet och en meter från linus svenning. Lyssnade på hans fina låtar och hans fina röst. Gudomligt. Fick en bild med han med missförstånd och skratt. Plus en autograf på sidan om. Glad är man. Nu kan jag sova lyckligt. 

JAG KOMMER ATT SAKNAR ER ALLA

 
I Måndags så bestämde jago och några från klassen att grilla och umgås en sista kväll! Och så blev de, grillade god mat och hade det hur trevligt som helst. Sorgligt nog så är de sommarlov nu och kommer inte se endel på tre månader och endel aldrig mer.. Hemsk. Kommer saknar så många under sommaren!

FREDAGS "18 ÅRS PARTAJ"

 

You make me fall for you boy

 
Fick en fråga om min tattoo igen. Eftersom de är mest jag som förstår den och varför det står "survive" istället för "survived". Men det är svårt att förklara via text osv. Men nej, det ska inte vara ett d på slutet hur som helst. Nu vet ni det! :-):-):-)
 
Tisdag idag iallafall. Och ännu en väldigt seg dag i skolan. Men sista imorgon sen har vi inga fler "vanliga" skoldagar. Utan bara slapp dag på måndag och brännboll på tisdag, sen SOMMARLOV!

HERE'S TO NEVER GROWING UP

 
Var en väädligt seg skoldag idag. Knappt någon lärare på plats. Bara ren allmän kaos. Men vid fem var de spontad körning med fars bil till pengsjö jag och några för ett kvällsdopp, dock så badade bara dessa tre snubbar på bilden ovan i regndet. sen när vi åkte och var parkerade på ica parkeringen så märker vi att höger bakdäck är helt slut. Helt platt. så tog oss en jävla timme för att byta däck och se vad som var fel. Så insåg vi att vi fått in en skruv i däcket. Haha. Sen har jag varit hos emily och snackat skit osv. Och nu sitter jag hemma och just gjort varma mackor åt min kära familj.