Fear of the dark

 
                                                                                                                   
Bloggen har legat lite på sniskan nån dag nu. Börjar känna att vinterförkyldningen börjar smyga fram i kroppen på en. Men idag drog jag mig till stan för lite mellandagsrea shopping med angelica min fina vän. Köpte hem mig två tröjor,bh och två fina, enkla halsband. Hade jag haft ork till att knäppa nå bilder på de hade ni fått sett, kanske inte för att det är så himla viktigt, men hursom, inväntar på att pojken ska komma och krypa ner i sängs med mig nu så vi hörs sen! Kramis

Lite bilder sen julen




A christmas message to you sweetheart

 
Jag älskar hur du gör mig så himla glad hela tiden och hur du visar att du bryr dig om mig varje dag. Jag älskar sättet du säger "jag älskar dig" på och hur du alltid är där för mig. Jag älskar de viset du ser på mig, hur dina ögon bara lyser när du tittar på mig. Jag älskar sättet du kysser mig, dina läppar så mjuka. Min kärlek till dig är djup. Jag kommer alltid vara där bredvid dig. Min kärlek till dig kommer alltid att vara sann. Du är världs bäst du!
Jag älskar dig verkligen mer än någonsin!
 
God jul på dig älskling! ♥

I miss your voice, I miss your lips, I miss you

 
Sitter utanför i stugan utanför åsele men släkten och har det trevligt. Kom hit vid 5-6 tiden idag och under kvällen har vi mest spelat kortspel och spelat lotto, dock så vann jag inget, men två andra vann några sverigelotter om jag inte minns helt fel. Nu ska jag se lite pretty little liars ett tag sen sova så jag orkar med morgondagen! ojojoj, vad jag saknar han..
 

Fick också en fråga på vars jag hade köpt mina skor, i förra inlägget. Dom köptes för 349;- i MVG på "Skopunkten" tror jag det hette. Och dom är jäävulskt sköna att gå i! Känns inte som att man har klackar på sig, haha. Aja, hörs!

Daydreamer

 
Hejsan! Idag blev det sista rundan till stan för att köpa alla julklappar, och nu så är det äntligen klart! Kan säga att det var jävulsk med folk där också, blev omkringputtad som en gummiboll vars man än gick.. Iallafall, innan jag skulle åka hem med papi som jag åkte dit med, så köpte han ett par skor till mig! Jag har världens bästa pappa! Nu blir det iallafall att krypa ner och mysa med pojken. Imorgon blir det då mycket att göra, har en ända julklapp kvar som måste fixas... 

Miracles can come unexpectedly

 
Hejsan! Dom senaste dagarna har varit si-sådär, upp och ner. Så har inte blivit så mycket upd. Men iallafall, idag efter skolan åkte och och älskling på blåhuset och åt sen lunch, och jag tror tamefan att jag inte ätit nå godare än denna kycklingtallrik på länge! Gudomligt gott! Imorgon är de ju sista dagen på skolan, sen jullov! Fantastiskt! Nu ska jag lägga mig och gosas sen sova, godnatt!

Shake up christmas


 
Tjenis, idag har jag inte gjort mycket alls, klev upp klockan ett, åt frukost och blev skjutsad hem till papi, så nu sitter jag här på mitt "ny gjorda" rum och lyssnar på julmusik! Har dessutom julpyntat ↑ ↑ litegrann här hemma också så nu har man lite mer julkänsla. Men nu ska jag sätta mig ner och se en fim med systern, sen äta och fara vidare till pojken, ikväll blir de mys! Hörs! 

You light up my world like nobody else

Hejsan! Idag har jag varit förbi stan och gjort bort några ärenden med pojken, och nu har vi precis  avslutat en film "Sinister", kan säga att den var till och från. En jävligt sjuk film kan man kankse säga, men annars var den bra, som en skräckfilm, scener där dom hoppar fram och man får en hjärtattack.. Så tre av fem stjärnor på denna film. Men nu ska vi iallafall till vby och fira min faster! Hörs.

Be the attitude you want to have around

 
Ja, dom senaste dagarna har inte känt mig så himla kry.. Fortfarande förkyldning i kroppen. Huvudvärk som fasen idag.. Men snart så har jag kämpat mig igenom denna sega onsdag! Igår så åkte jag in till stan där vid ett, såg en lastbil som brann på vägen dit så de vart trafikstockning, men handlade julklappar och köpte mig en sittsak/fåtölj eller vad man ska säga, i stan. sen mot kvällen gjorde jag inget spec, var och höll på med sebbes bil som han nyköpt, pimpa den lite åså, himla mysig bil! Men nu sa jag på ett möte! Hörs!

Fairy tales don't always have a happy ending

 
Nyss kommit hem efter några trevliga timmar med julia&marre, tack för kvällen flickor! Nu är det bara att vänta, ska sätta på pretty little liars och försvinna in i serien så kommer bli okontaktbar efter som denna serie är underbart bra! Men ja, annars så blire då att sova sen, ska försöka fara till skolan imorgon så jag inte missar så mycket. Men vi hörs imorgon! 

I remember the first time I saw you

 
Helgen har varit helt toppen! Har haft hur kul som helst, fast dock så slutade allt med en förkyldning som jag sitter i kroppen just nu.. Men sitter hemma hos papi nu i min lilla hörna, lyssnar på musik och läst rim på paketen mamma skickat till mig och min syster, så har suttit och klurat på dagens paket, medans älskling är på väg mot piteå för att hämta en bil. Så åker med han hem sen när han kommer tillbaka. Hörs sen! 
 
     

Let the pictures speak




 
Tack för en underbart trevlig helg! 

On our way to winterland

Godmorgon! Nu bär de av mot vilhelmina för skoterkörning med älsklingen och nå kompisar borta i deras stuga! Blir nog toppen, ska va social med pojken nu resan dit, fårse om de dyk upp nå inlägg till kvällen eller imorgon, har ju med kameran!

You are the best

 
Fredag. Äntligen helg. Dock så började denna dag dåligt för mig, mått illa som ett psyk idag + huvudvärk,yrsel och magont. Ingen höjdare direkt. Så blev hemma från skolan. Klev upp där vid tolv, åkte ut på byn och skulle äta nå men fick i mig en liten bit av pizzan. Just nu så ligger jag bara och myser med min älskling och kollar på Portkod 1321, rekomenderas! Nu ska jag åter gå tillbaka till min pojke som alltid får mig på glatt humör! Vi hörs!

The best thing about school

 
Torsdagar är då tamefan slöast och bäst! Fikat på plats och snart dags att hugga in och sen sluta!